Belépés
marharagú!
... száraz vörösbor;
100 ml paradicsomlé
só,
petrezselyem,
babér
bors

elkészitése:
a húst besózom és borsozom s 2 órát állni hagyom .
a serpenyben megpiritom a kockára vágott hagymát, hozzáadom a fokhagmát is, együtt piritom egy kicsit.
a húst beledobom és azt is megpiritom rajta.
belekverem a sárgarépát és az olajbogyó...
2012-10-25 06:56:25
1 
Címkék: húst besózom, serpenyben megpiritom, kockára vágott, húst beledobom, paradicsomlé, petrezselyem, elkészitése, megpiritom, belekverem, serpenyben, sárgarépát, hozzáadom, marharagú, fokhagmát, beledobom, olajbogyó, borsozom, vörösbor, hagymát, piritom, kockára, besózom, együtt, kicsit, hagyom, vágott, száraz, állni, rajta, babér,
© 2013 TVN.HU Kft.